Сьогодні у Львові прощатимуться з Олексієм Портманом, який загинув у бою з ворогом

20328 0
Чин похорону відбудеться в Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, а поховають військовослужбовця на Личаківському кладовищі.
ФОТО: ЛМР

ФОТО: ЛМР

Сьогодні, 8 червня, у Львові прощатимуться з Олексієм Портманом, який загинув у бою з російськими окупантами поблизу Святогірська Донецької області. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР.

Читайте також: Захищаючи країну від окупанта, загинув військовий з Львівщини Руслан Скальський

Розпочнеться заупокійна служба об 11.00 год у Гарнізонному храмі храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ, що на вул. Театральна, 11. 

Об 11.30 год відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок. Опісля похоронна процесія рушить на Личаківське кладовище. Вона рухатиметься за маршрутом: Гарнізонний храм свв. апп. Петра і Павла УГКЦ (вул. Театральна, 11) — площа Катедральна — площа Ринок (міська церемонія прощання) — вул. Руська – вул. Підвальна — вул. Володимира Винниченка — площа Соборна — вул. Пекарська — вул. Шімзерів — вул. Мечникова — Личаківський цвинтар (поле почесних поховань №86-А). На будівлях вздовж маршруту колони буде вивішено синьо-жовті прапори з чорною жалобною стрічкою. 

Львів’ян та гостей міста долучитись до церемонії прощання з Героєм та утриматися від проведення гучних розважальних заходів.

Зазначимо, у Львові започаткували міську церемонію прощання із загиблими на війні Героями. Тепер львів’яни виходять на площу Ринок, якою прямувала похоронна процесія, щоб вшанувати Героя, який віддав за Україну своє життя.

Додамо, що Тvoemisto.tv започаткувало Книгу пам'яті загиблих Героїв російсько-української війни. Про небесний батальйон Львівщини читайте тут.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!