Сьогодні у Львові проведуть майстер-клас зі створення локальної екосистеми

1933 0
Сьогодні, 7 липня, Львівська бізнес-школа УКУ та «Креативний квартал» запрошують на майстер-клас у межах спільного проекту «Wake Up Meetings» від Дениса Довгополого, співзасновника та керуючого партнера GrowthUP Group. Тема зустрічі: «Створення локальної екосистеми (на прикладі Києва)».
фото: lvbs.com.ua

фото: lvbs.com.ua

Під час лекції Дениса Довгополого говоритимуть про:

- локальну екосистема – як все починалось (до 2005 року)

- становлення (2005-2010)

- друга хвиля (2011-1013)

- нова хвиля (2013-2016)

- тіпси: from outsorcing to product transition; локальна спільнота; залучення зовнішньої експертизи, переважно з Долини; розвиток міжнародних відносин (Європа, Америка, зокрема, Долина); важливість success story; payback у спільноті.

Щоразу проект Wake Up Meeting має благодійну складову. Цього разу частину коштів, зібраних за участь у заході, буде передано для закупівлі карт Криму для шкіл міста Львова. Спеціальний проект «Топонімія Криму» створив відомий історик та журналіст Вахтанг Кіпіані. На них нанесені історичні назви всіх міст і більшості сіл кримського півострова. «Мапи створені, щоб вчителі мали можливість на уроці показати той історичний ряд зміни топонімів, який відбувався упродовж тисячі років. Це академічна, а не аматорська робота фахівців. Ми доповнили її прапором і гімном кримських татар», – каже Вахтанг Кіпіані.

Ще однією особливістю цієї Wake Up Meeting стане неформальна частина зустрічі – барбекю зі спікером Денисом Довгополим.

Місце проведення: Львівська бізнес-школа УКУ, вул. Козельницька, 2а.

Програма заходу:

18:00-19:30 – лекція Дениса Довгополого, відповіді на запитання слухачів (лекторій, 0 поверх)
19:30-19:45 – представлення проекту «Топонімія Криму» Вахтангом Кіпіані (лекторій, 0 поверх)
19:45-20:45 – BBQ (подвір’я)

Вартість участі у заході – 300 грн.

Кількість місць обмежена. Організатори залишають за собою право акцептувати участь гостей, тому попередня реєстрація на захід обов’язкова.

Контактна особа: Лілія Кузік, [email protected], 067 67 56 608.

Довідка. Денис Довгополий – співзасновник та керуючий партнер GrouthUP Group. Співзасновник першого українського бізнес-акселератора GrowthUP.

Один з лідерів українського венчурного та підприємницького співтовариства. Член ради директорів та наглядової ради декількох стартапів. Є засновником чи організатором знакових для галузі заходів: IDCEE, iForum, Silicon Valley Open Doors, Startup Crash Test, Kyiv Startup Week, SVOD Europe та інших. Читає курс «Підприємництво» у бізнес-школах України. Автор одного з найпопулярніших в Україні hi-tech та VC блогу.

Виступив видавцем книги Стіва Бланка «4 шага к Озарению». До створення GrowthUP Group займав керуючи позиції у телеком-компаніях та створив декілька локальних компаній.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!