Політична реклама

Сьогодні у Львові проведуть сімейний квест

1539 0
У четвер, 21 листопада, «Родинний клуб» організовує для дітей з батьками «Сімейний квест».

Гра розпочнеться о 15.00 годині в Дитячому клубі Залізничного району за адресою: вулиця С. Петлюри, 37. Участь у квесті візьмуть 12 сімей, інформує прес-служба Львівської міськради.

Виконуючи завдання, учасникам доведеться проявити кмітливість та застосувати своє логічне мислення. Команда, яка першою виконає усі завдання, отримає приз. Також сім’ям доведеться відповідати на питання різних категорій. Усі питання взяті зі шкільної програми, діти зможуть пригадати все, що вивчали у школі. Переможуть ті, хто дасть найбільше правильних відповідей.

Основною метою квесту є зблизити дітей та батьків, показати, що разом може бути весело і всі гуртом зможуть провести час цікаво не лише вдома, а й в  клубі.

Нагадуємо, в «Родинному клубі» працює безкоштовний гурток англійської мови «Срібний лев» Заняття відбуваються тричі на тиждень: понеділок, середа, п’ятниця (15.00-18.00 год.). Діти в гуртку поділені в 3 вікові групи: 5-6 років, 7-9 років, 10-13 років. Пріоритетом у навчальному процесі гуртка англійської мови «Срібний лев» є вивчення розмовної мови, а також творчі завдання в ігровій формі. В час клубної роботи (вівторок 16.00-20.00,четвер 15.00-18.00, субота 10.00-12.00) для дітей проводяться тематичні ігри та забави. Більше інформації про гурток можна отримати за номером телефону 0979035786


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!