Сьогодні у Львові пройде римо-католицька хода. Як обмежуватимуть рух транспорту

1544 0
Хода триватиме до 14:30.
фото умовне (духовна велич львова)

фото умовне (духовна велич львова)

Сьогодні, 13 червня, вулицями Львова пройде процесійна хода, яку організовує Релігійна організація «Релігійна громада Римо-Католицької Церкви парафії Святого Антонія», повідомляє сайт «Духовна велич Львова».

Служба Божа розпочнеться у 12:00 у сквері поблизу костелу св. Антонія на вул. Заньковецької. Після урочистої Євхаристії відбудеться хода вулицями міста, яка триватиме від 14:00 до 14:30.

Хода пройде за маршрутом: вул. Заньковецької (сквер за костелом) — вул. Лисенка — вул. Садовського — вул. Солодова — вул. Личаківська — вул. Заньковецької (сквер за костелом).

Як уточнили Tvoemisto.tv в прес-службі патрульної поліції Львівської області, за маршрутом ходи можливе ситуативне перекриття доріг. Також патрульні забезпечуватимуть охорону публічного порядку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!