Політична реклама

Сьогодні у Львові приймають рішення про зміни нової транспортної мережі

3239 1
Сьогодні, 16 січня 2012 року, повинна відбутись нарада управління транспорту і зв’язку ЛМР із перевізниками щодо внесення корективів у нову транспортну мережу Львова. Міські посадовці обіцяли врахувати побажання мешканців. «Твоє місто» передало чиновникам 28 пропозицій та скарг своїх читачів.

Протягом січня львівські посадовці закликали мешканців міста інформувати про незручності, які спричинила нова транспортна мережа. «Усі пропозиції щодо роботи нової маршрутної мережі Львова будуть враховані", - говорив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Якщо будуть якісь масові пропозиції – то вони будуть враховуватись», - запевнив і заступник начальника управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради Андрій Білоус.

Сьогодні на нараді з перевізниками, за словами посадовця, приймуть рішення щодо коректування маршрутів. Протягом тижня у місті триватиме інформаційна компанія, і людей буде повідомлено про зміни.

Нагадаємо, медіа-портал «Твоє місто» проводив акцію «Покращимо транспортну мережу Львова разом». За умовами акції, львів`яни, які незадоволені транспортними змінами у місті, могли написати скарги чи побажання щодо змін нової маршрутної схеми, проілюструвати це фото- або відеоматеріалами та надіслати на електронну адресу порталу, щоб «Твоє місто» передало це в управління транспорту і зв`язку ЛМР.

Нам на електронну адресу, а також у коментарях на порталі ми отримали 29 пропозицій та скарг щодо нової транспортної мережі Львова. На жаль, ніхто із дописувачів не надав фото- або відеоматеріали, які би слугували ілюстрацією їхніх слів.

Добірку Ваших відгуків, попередньо відкорегованих та скорочених ми, як і обіцяли, публікуємо.

1.Відкоректуйте, будь ласка, доїзд транспорту з вул ЩУРАТА.  Доїзд до центру відсутній взагалі, потрібен хоч один автобус, наприклад, до пам'ятника Д.Галицькому і ДУЖЕ БАЖАНО ПО ПРОСПЕКТУ ЧОРНОВОЛА, оскільки в цьому напрямку (Щурата- Мазепи-проспект  Чорновола ) поки що курсує тільки один автобус( №84А).

2. Поверніть маршрут з напрямком Галицьке Перехрестя - вул. Антонича на Сихові через Героїв УПА, Бандери, Привокзальну, Кульпарківську і Наукову (колишній 22), щоб було з`єднання з вул. Антонича (Сихів) з Науковою, Кульпарківською і Привокзальною.

3. Пропозиція повернути  маршрути 71, 72 та 56, але у новому варіанті:

- колишній 71 маршрут у новому варіанті:

вул. Єрошенка ЛьвівГаз (назад вул.Яцкова - вул.Золота) - вул.Т.Шевченка (ц.Анни) - вул. Городоцька - С.Бандери - вул.М.Вербицько го (назад Коперніка) - вул. А.Сахарова - вул. Стрийська - Кінґ Крос (назад ч/з Автовокзал). Цей маршрут буде дуже популярний. Адже зараз з вул. Шевченка нічим добратися до Ашану;

- колишній 72 маршрут:

 вул. Суботівська - вул. Повітряна (або Широка) - вул. Левандівська - вул. Т.Шевченка - вул. Городоцька - Пл.Різні - вул. Чорновола(назад вул.Куліша)- вул. Липинського (АС-2) - вул.Кукурудзяна - вул.Ковельська - вул.Пластова - вул. Богданівська - вул. Тракт Глинянський - вул. Личаківська - вул. Пасічна - вул. Медової Печери. (або продовжити рух по Личаківський до Пл. Митної). Або повернути старий варіант цього маршруту. Адже відсутнє сполучення Левандівки з вул. Шевченка в районі Трикотажної фабрики та фірми Світанок

2-ий варіант направити на вул. Шевченка нинішній 23 маршрут, що їде до Тракту Глинянського;

- колишній маршрут № 56 залишити без суттєвих змін, лише кінцевою зробити не кільце Холодновідка, а Епіцентр, таким чином сполучити Галицьке Перехрестя та Епіцентр. І щоб він хоч якось оминав центральну частину міста впустити його  біля Магнусу по вул. Куліша з виїздом на Чорновола

4. Прохання мешканців вул. Золотої повернути 71 маршрут (залишивши об’їзд центру), щоб було сполучення їхньої вулиці зі Стрийським автовокзалом та Ашаном, а мешканців південного району міста - з «Львівгазом».5. Пропоную діючий 156-й маршрут пустити по Шевченка-Левандівський-Сяйво і далі на Городоцьку.

5. Зараз з Тракту Глинянського в район Городоцької, Личаківської, Чорновола не їздить жоден маршрут (64  і 88 зняли повністю) - потрібно добиратися з пересадками.  З села Підбірці їде 217а, який вже на Тракт доїжджає переповнений, оскільки люди їдуть і з Підбірців і з Лисинич.  Прохання зробити сполучення з вище зазначеними районами.            

6. Зверніть увагу на маршрут №46. Водії нехтують заїздом по Дністерській, а там три лікарні: 8-ма, Офтальмологічна та Дитяча Чорнобильська.

7. Поверніть сполучення Нового Львова із центром (через Шота Руставелі-Підвальну) - пропозиція змінити маршрут № 30 (зробити так, як їздив 65 в неділю ).

8. Є пропозиція змінити трохи рух 47А маршруту: не від к-ру Довженка, а від торгівельного цетру "Іскра" вул.Сихівська до пл.Петрушевича, бо трол.24 і маршрутка 46 не можуть справитись з пасажиропотоком.

9. Величезне прохання звернути увагу на маршрути з вул. Щурата - доїзд до центру міста відсутній ВЗАГАЛІ ,в маршруті № 46 зазначені вул.Щурата і Орлика, але автобуси ТУДИ НЕ ЗАЇЖДЖАЮТЬ! КІНЦЕВА- НА МИКОЛАЙЧУКА.

10. Мешканці районів Рясне та Рясне-2 опинилися відірваними від сполучення з Підголоско та кінцем проспекту Чорновола. Діти, які вчаться в Академії друкарства, повинні добиратися на навчання через все місто та платити подвійну оплату за проїзд! Тоді вводьте пільговий проїзд для учнів та студентів,  як в міському електротранспорті.

Чи буде повернуто маршрут з Рясне через Тунельну?

11. Прошу повернути 12-й маршрут в Рясне-2, який би їздив по Тунельній.

12. Відновіть схему руху маршруту № 12 з Рясне, введену з 01.01.2012р.!  На якій підставі внесені зміни (маршрутка не їде по вул. Тунельні,  а вниз по вул. Шевченка, куди введені два маршрути: 6А та 217)?  Мотивувалося тим, що по просьбі громадян. Доки влада міста буде брехати своїм мешканцям?  Це зроблено на вимогу перевізника, якому чомусь невигідно стало їздити по Тунельній та Варшавській, мало місця для автобуса. Заберіть ліцензію в такого перевізника і надайте можливість працювати іншим.

13. Чому немає маршруту Аеропорт-Залізничний Вокзал?

14. Мережа складена так, що доїзд до головного залізничного вокзалу мають лише південні і північні райони Львова. А східні райони (вул. Личаківська) і західні райони (вул. ШЕВЧЕНКА) такого доїзду не мають.

15. Пропоную, щоб маршрут №30 повертав з вул С.Бандери не на вул. Русових, а на вулицю М.Вербицького. Вдячними будуть студенти Політеху, а також Університету Франка.

16. Маршрут номер 49 можна пустити в сторону вокзалу по Я.Мудрого, але назад - в сторону Рясне - ОБОВ'ЯЗКОВО біля церкви Анни.

17. Прохання повернути колишній 41 маршрут (Санта-Барбара - Суботівська), адже з Левандівки на Сихів після 21 години доїхати нічим.

18. Зніміть з автобусів маршруту 4а надпис "Новий Львів"! Новий Львів, це вулиці Енергетична, Панаса Мирного, Ярославенка, Тернопільська, Угорська, Литвиненка, Карбишева. А маршрут 4а проходить через вулицю Стуса попри стадіон Україна, далі на проспект Червоної Калини, тобто Сихів.

19. Треба зробити пересадковий квиток не тільки на радіальних, а на всіх маршрутах, бо є такі вулиці, до яких можна добратися тільки хордовими маршрутами і то з пересадками... Чому людина має платити двічі?

20. Доїзд з вул.Липинського до вул.Героїв УПА (кінескоп) здорожчав з 2 грн до 3, 25, а час на дорогу на 20 хвилин. Маршрутки на 35 маршруті яке обслуговує ТзОВ "Міра і К" теж не витримують жодної критики!

21. Просимо повернути маршут № 53. Із вул. Лисинецької його забрали, а ним кожен день користувалася переважна більшість мешканців цього району, та продовжили його до вул. Медової Печери. Це дуже незручно сідати у проїздні маршутки, які вже їдуть повними. Добратися на роботу стає проблемно.

22. Щоб район пр. Чорновола (особливо біля «Бомби» мав сполучення з центром, Сиховом і Ашаном).

23. Екскурсійний автобус 1-а треба зняти з вул.Липинського і продовжити в кінець пр.Чорновола.

24. Маршрут 3-А (колишній 11) порушує графік руху, їздить раз на 30-40 хвилин. Три дні підряд не можу сісти на цей чудо автобус. Вчора після 30 хвилиного очікування, пройшла пішком 2 км і так і не побачила ніоднієї 3-А.

25. Пропоную продовжити маршрут 45 до площі Галицької, оскільки до Коперніка не зручно, тай збитково: навіть самі водії скаржаться, що втрачають прибуток.

26. Прохання на усіх маршрутках вказувати  маршрут чорним кольором і великими буквами ( як до 01.01.2012р.).

27. З вул.Вітовського тепер неможливо добратися на АС 2, а також на Залізничний вокзал.

28. Пропоную діючий 156-й маршрут пустити по Шевченка-Левандівський-Сяйво і далі на Городоцьку.


Читайте також:
28 Березня, 2012 16:20
назар я пропоную п.меру Садовому сісти в маршрутку ідобиратись кон день на роботу
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!