Сьогодні у Львові призеру олімпійських ігор вручили сертифікат на квартиру

2629 0
Відтак, Тарас Міщук, каноїст, бронзовий призер Ігор XXХI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, отримав двокімнатну квартиру у Львові на вул Кульпарківській.
фото: sportobzor.com.ua, www.ufk.lviv.ua, finance.bigmir.net

фото: sportobzor.com.ua, www.ufk.lviv.ua, finance.bigmir.net

Сьогодні у Львові розпочалась велика спортивна подія – Ярмарок спорту. Під час урочистого відкриття заходу у палаці спорту «Динамо» міський голова Львова Андрій Садовий спільно з компанією-забудівельником вручили сертифікат та ключі від квартири бронзовому призеру Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро Тарасу Міщуку. Про це повідомляють у прес-службі міськради. 

«Тарас привіз медаль до Львова. Він важко для цього працював. Наступна медаль, яку він має привезти, має бути золотою. Місто зі свого боку має максимально сприяти, щоб він мав всі можливості, щоб розвиватись і повноцінно проживати у Львові. Ми домовились спільно з обласною владою, з забудівельником, що ми зробимо все можливе. Сьогодні Тарас отримує сертифікат та ключі від квартири. Кожен, хто буде привозити до Львова медаль Олімпіади, буде мати максимальну підтримку від міста», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Хочу подякувати усім, хто мені сприяв в отриманні цього житла. Дуже дякую. Мені дуже приємно. Займатись спортом – це круто. Такі заходи, як Ярмарок спорту, дуже приємні», – зазначив спортсмен Тарас Міщук.

Нагадаємо, за виділення одноразової матеріальної допомоги в розмірі 420 тис. грн бронзовому призеру Ігор ХХХІ Олімпіади в Ріо-де-Жанейро Тарасові Міщуку проголосували на сесії Львівської міської ради. Кошти були призначені на купівлю квартири. Дофінансувала придбання житла Львівська обласна рада.

Нагадаємо, бронзового призера Ігор XXХI Олімпіади в Ріо-де-Жанейро каноїста Тараса Міщука визнали найкращим спортсменом Львівщини за підсумками спортивного серпня.

Кандидатуру спортсмена одноголосним рішенням підтримали усі члени колегії управління фізичної культури і спорту Львівської обласної державної адміністрації та члени виконкому відділення НОК України у Львівській області. Таке визнання 21-річний львівський весляр заслужив за здобуття у парі з Дмитром Янчуком бронзової медалі Олімпійських ігор в Ріо у каное-двійці на дистанції 1000 метрів. Тренером відомого спортсмена є заслужений тренер України Роман Бундза.

Тарас Міщук народився 22 липня 1995 року у м. Дубно Рівненської області. Випускник Львівського училища фізичної культури 2015 року; студент Львівського державного університету фізичної культури. Чемпіон Європи та бронзовий призер чемпіонату світу у парі з Дмитром Янчуком.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!