Сьогодні у Львові призупинять опалення

2480 0
Як повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго», зважаючи на підвищенням температури зовнішнього повітря, впродовж дня подача опалення призупиняється. Користувачам, яких обслуговує ЛКП «Залізничнетеплоенерго», також припинять подачу тепла протягом дня.

За словами тепловиків, сьогодні вдень синоптики прогнозують температуру зовнішнього повітря вище 10 градусів, тому впродовж дня призупиняється подача тепла.

Подачу опалення планують відновити о 17:00 год.

«Кожного року ми призупиняємо подачу опалення в час опалювального сезону, коли піднімається температура зовнішнього повітря. Однак, вкотре наголошуємо, що більшість житлових будинків мають теплові лічильники. А це дає можливість самим мешканцям регулювати подачу тепла не залежно від теплопостачального підприємства», – розповіли у «Львівтеплоенерго». 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!