Сьогодні у Львові розкажуть, як створити успішний стартап

1670 0
Про те, як створити такий стартап, аби зацікавити інвестора, сьогодні розкажуть у Львові. Про це повідомили у Львівській бізнес-школі УКУ.

Сьогодні, 20 березня, Львівська бізнес-школа у рамках зустрічей у Лабораторії ідей запрошує на відкритий майстер-клас «Які стартапи можуть зацікавити інвестора?» від Дениса Довгополого, співзасновника та керуючого партнера BVU Group,співзасновника першого українського бізнес-акселератора GrowthUP.

Денис Довгополий – один з лідерів українського венчурного та підприємницького співтовариства. Член ради директорів та наглядової ради декількох стартапів. Є засновником/організатором: IDCEE, iForum, Silicon Valley Open Doors, Startup Crash Test, Kyiv Startup Week та інших. Читає курс «Підприємництво» у бізнес-школах України. Автор одного з найпопулярніших в Україні hi-tech та VC блогу. Виступив видавцем книги Стіва Бланка «4 шага к Озарению» російською мовою. До створення BVU Group займав керуючі позиції у телеком-компаніях та створив декілька локальних компаній.

Початок о 18:00. Місце проведення: Лабораторія ідей LvBS, багатофункційний корпус УКУ, вул. Козельницька 2а, ауд. 405.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації. Зареєструватись ви можете, заповнивши аплікаційну форму

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!