Політична реклама

Сьогодні у Львові розпочався тиждень клімату. Програма

1292 0
Від сьогодні, 21 жовтня, і до кінця тижня у Львові триватиме тиждень клімату, який відбуватиметься в рамках Всесвітнього місяця із вирішення проблем зі зміни клімату.

 

Чи дійсно клімат на нашій планеті змінюється, і якщо так, то в який бік? Чи нормально, що в кінці березня у Львові випадає більше снігу, ніж за всю зиму? Приходьте на події Тижня Клімату з 21 по 28 жовтня, щоб дізнатися більше про проблеми, пов'язані з глобальною зміною клімату, та їх вирішення, інформує прес-служба Львівської міськради.

Кліматичні тижні є частиною світової кампанії Global Power Shift, ініційованої міжнародним кліматичним рухом 350.org. З 21 до 28 жовтня подібні події відбудуться у 4 містах України Києві, Харкові, Дніпропетровську та Львові.

Події Тижня клімату у Львові:

21 жовтня 16:00 відкриття ФОТОВИСТАВКИ “Клімат змінюється” в галереї “Щось цікаве” (Площа Ринок, 13).

22 жовтня 13:00 ФЛЕШМОБ “Яку погоду чекати завтра?” (пл. Ринок, перед Ратушею). 25 жовтня 17:30 ЛЕКЦІЯ “Зміна клімату у 21 столітті та міжнародний громадський екологічний рух” у Державному природознавчому музеї (вул. Театральна, 18).

26 жовтня 15:00 МАЙСТЕР КЛАС “Здорові солодощі” у Центрі розвитку особистості “Локус” (вул. Шота Руставелі, 2).

27 жовтня 13:00 МАЙСТЕР КЛАС “Upcycling краса із непотребу” у кав’ярні “Меделін” (пл. Коліївщини, 1).

17:00 КІНОПОКАЗ “Незручна правда”, в Державному природознавчому музеї (вул. Театральна, 18).

28 жовтня 12:00 ЛЕКЦІЯ “Українська Антарктида” у Державному природознавчому музеї (вул. Театральна, 18).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!