Сьогодні у Львові розпочинає роботу Великодній ярмарок

2119 0
Сьогодні, 23 квітня, у Львові розпочинає роботу Великодній ярмарок. На відвідувачів чекають квіткові та арт-інсталяції, живий квиток, майстер-класи, а також, традиційно, торгова алея та гастрономічний сектор. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: vgolos.com.ua

фото: vgolos.com.ua

Задля промоції еко-свідомості компанія «Львівські ярмарки» спільно із ТОВ «AVE» у рамках проекту «Сортуємо разом» організовуватимуть пізнавальні лекції та встановлять майданчики для роздільного збору сміття.

У понеділок, 2 травня, на львівському ярмарку організують інтерактивну виставу, аби показати львів’янам та гостям міста самобутні традиції Великоднього сніданку.  Так, на гостей ярмарку чекає запашний пасхальний кошик із освяченими паскою, яйцями, хріном, ковбасами та маслом, різнобарвні писанки та крашанки. Господиня та господар поділяться із відвідувачами давніми галицькими традиціями, а етно-гурт «Коралі» разом із гостями співатимуть гаївки і веснянки.

Цьогоріч Великодній ярмарок долучиться до поетичного проекту «Весна у віршах». В серці міста Лева разом з українською музикою можна буде почути вірші українських поетів у прочитанні відомих людей. У базі проекту зібрали близько 130 віршів, що лунатимуть протягом усього періоду роботи Великоднього ярмарку. До їх запису долучились більше 50 популярних особистостей: українські виконавці, ресторатори, дизайнери, видавці, представники медіасфери, художники та блогери.

 «Цей проект покликаний популяризувати не лише українську поезію, вірші, але й молоде покоління поетів, які отримали ще одну хорошу платформу для того, щоб бути почутими. Минулого року нам вдалось вперше його реалізувати, цього ж – успішно повторити. Сподіваюсь, «Весна у Віршах» стане хорошою традицією», –  зазначила Наталка Карпа, українська співачка та ініціаторка проекту.

Цьогоріч ярмарок триватиме на проспекті Сводоби з 23 квітня до 16 травня. У будні дні ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00 год, у вихідні дні – з 10:00 до 23:00 години.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!