Політична реклама

Сьогодні у Львові розпочинається фестиваль "Віртуози"

1267 0
Сьогодні, 16 травня, розпочнеться один із найстаріших фестивалів, який називають весняною візитівкою Львова - Міжнародний фестиваль музичного мистецтва «Віртуози».

Фестиваль  триватиме до  9 червня у філармонії,  - інформує  прес-служба Львівської облдержадміністрації.  У рамках фестивалю відбудуться 23 концерти, на яких виступатимуть музиканти-віртуози з усього світу, в тому числі й львів’яни.

Відкриттям фестивалю стане концерт «Гала Верді», а закінчиться він вечором «Гала Вагнер». У мистецьких заходах «Віртуозів»  будуть презентовані симфонічні  увертюри, вокальні арії та інструментальні твори всесвітньовідомих композиторів.

Також у рамках проведення ХХХІІ Міжнародного фестивалю музичного мистецтва «Віртуози», обласною  філармонією відзначатимуться  ювілеї славетних італійських і французьких композиторів ХVIII ст: Луїджі Боккеріні, Франсуа Куперену, Антоніо Вівальді.

Вартість квитків, грн: 40, 60, 80, 100, 120
Квитки продаються у касі філармонії щоденно з 11.00 до 19.00 (235-89-46) та на ticketclub.com.ua
Абонементи дійсні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!