Сьогодні у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення

2327 0
З досвіду минулих років, є випадки, коли люди вирішують економити і не брати тепло.
ілюстративне фото: news.tut.by

ілюстративне фото: news.tut.by

Зважаючи на пониження температури повітря, сьогодні, 16 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення. До бюджетних установ тепло вже подається на основі листів-звернень від керівників закладів. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

 вже розпочали опалювальний сезон у бюджетних закладах. Опалення їм подається на основі листів-звернень. Так, станом на зараз, тепло отримує 18 установ. Це переважно заклади охорони здоров`я, ботанічний сад. Об'єкти теплопостачання готові», – каже Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

 будинку, та чи мешканці візьмуть тепло – вирішувати їм. З досвіду минулих років, є випадки, коли люди вирішують економити і не брати тепло.

 будемо старатися в найкоротші терміни увійти в опалювальний сезон. Однак, зрозуміло, що не всі одномоментно отримають тепло. Це процес і тепло подається до будинків поступово», – додала вона.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!