Сьогодні у Львові СБУ проводить антитерористичні навчання. Що варто знати

1124 0
Під час спецнавчань можливі обмежувальні заходи, перевірка документів, огляд автомобільного транспорту, тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.
Фото: УСБУ/Facebook

Фото: УСБУ/Facebook

Сьогодні, 12 серпня, координаційна група Антитерористичного центру при Управлінні СБУ у Львівській області проводить раптові антитерористичні навчання, йдеться на їхній сторінці.

Читайте також: СБУ затримала ексголову Львівської облради під час отримання хабара

Тренування відбуваються на базі Львівського науково-дослідного інституту епідеміології та гігієни.

Спецнавчання проводять в умовах максимально наближених до реальних, з елементами умовного захоплення заручників. Метою навчань є перевірка взаємодії силових відомств, ДСНС та інших спеціальних служб в умовах потенційної терористичної загрози.

Під час навчань можливі обмежувальні заходи на окремих територіях, можливість перевірки документів громадян, догляду автомобільного транспорту. Тому СБУ просить громадян мати при собі документи, що посвідчують особу.

Нагадаємо, починаючи з 10 серпня і до завтра, 13 серпня, поліція Львівщини також проводить планові навчання. Правоохоронці відпрацьовують дії під час спеціальних поліцейських операцій. Навчання проводять для того, аби перевірити готовність поліцейських працювати в екстремальних ситуаціях, а також, щоби вдосконалити професійну підготовку правоохоронців.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!