Сьогодні у Львові склали присягу ще 123 патрульні поліцейські. Фото

2439 0
Сьогодні, 20 квітня, у Львові присягу склали 123 поліцейських, які поповнять лави патрульної поліції. Сьогодні вони вийдуть на своє перше патрулювання. Про це інформують у прес-службі патрульної поліції Львова.
фото: прес-служба патрульної поліції Львова

фото: прес-служба патрульної поліції Львова

 «Ці хлопці і дівчата відсьогодні будуть захищати вас, підтримуйте їх. Хочу привітати вас, патрульні. Ви обрали відповідальний шлях – захищати і допомагати громадянам України. На вас велика відповідальність. Хочу побажати вам з честю носити форму поліцейського і звання офіцера поліції», – сказав після присяги заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, інформує zik.ua.

Фото надали у патрульній поліції Львова

Новобранці вчилися із 15 лютого, їх запросили із резерву. Вони пройшли всі випробування на загальних засадах. Відтак, вулиці міста охоронятиме 767 патрульних.

Нагадаємо, 16 квітня у Запоріжжі відбулась офіційна присяга нової патрульної поліції міста. Очолив її львів’янин Роман Пилипенко.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!