Сьогодні у Львові стартує Alfa Jazz Fest. Програма першого дня

4190 0
Сьогодні, 24 червня, у Львові стартує Alfa Jazz Fest. Цьогоріч, захід триватиме чотири дні, замість традиційних – трьох. Також організатори збільшили кількість зон на яких відбуватимуться безкоштовні концерти. Пропонуємо дізнатися, що готує фестиваль для львів’ян та гостей міста у перший день.
фото: jazzmovement.weebly.com

фото: jazzmovement.weebly.com

Одне з найвпливовіших британських видань The Guardin включив Alfa Jazz Fest в перелік найкращих європейських фестивалів, тому цьогоріч фестиваль, за словами організаторів, повинен бути ще масштабнішим.

Програма першого фестивального дня (24 червня) :

Сцена ім.Едді Рознера

19:00 Пет Метіні, Антоніо Санчес, Лінда О, Ґвілім Сімкок

 

Площа Ринок

17:00 Вадим Неселовський та INSO-Львів (США - Україна)

19:00 Дует Джованні Ґвіді – Джанлука Петрелла «SOUPSTAR» (Італія)

Читайте також: Чим Alfa Jazz Fest дивуватиме гостей цьогоріч? Програма

Зазначимо, впродовж чотирьох днів фестивалю, відбудуться джазові кінопокази з колекції Леоніда Гольдштейна. Зокрема, у п’ятницю, 24 червня, о 15:00 год відбудеться перший такий показ. Він буде присвячений джазовому музиканту Аруторо Сандовалю. Глядачі матимуть нагоду побачити записи біг-бенду Діззі Гіллеспі з Артуро Сандовалем та іншими джазовими зірками, а також художній фільм «Заради кохання» («For Love or Country: The Arturo Sandoval Story»), роль Артуро Сандоваля в якому виконав Енді Гарсія (Andy Garcia). Покази відбудуться в парку культури та відпочинку та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Придбати квитки на платні події можна за посиланням

Читайте також: Концерти львівського Alfa Jazz Fest транслюватимуть наживо. Де подивитись?

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!