Сьогодні у Львові стартує Форум молодіжної столиці України. Де подивитись

1713 0
Торік у фіналі конкурсу на визначення молодіжної столиці Львів переміг дев'ять міст.
фото організаторів

фото організаторів

6-7 вересня, у Львові, на території !FESTrepublic проходитиме Всеукраїнський форум Молодіжної столиці України 2018. У заході візьме участь 1500 учасників із усіх куточків країни, а понад 100 українських експертів та молодих стартаперів розповідатимуть про важливі рішення, які змінюють країну.

Молодіжний форум у Львові – це альтернативний простір для обговорення перспектив підвищення ролі та посилення спроможності молодіжного середовища у забезпеченні розвитку держави, напрацювання рекомендацій для майбутньої всеукраїнської Молодіжної Стратегії.

Читайте також: Львівську молодь запрошують на фестиваль ActiveWeekend

Форум передбачає низку активностей різного формату, серед яких: напрацювання у робочих групах ідей та пропозицій щодо наскрізних напрямів заходу; панельні дискусії за участю представників молоді, органів державної влади і місцевого самоврядування, бізнесу; лекції від лідерів думок молоді; презентація успішних історій молоді на місцевому рівні; пітчинг проектів та стартапів, присвячених соціальному підприємництву.

Участь у Форумі візьмуть молоді українці з усіх регіонів країни: найбільше буде представників Львівської області, Київської та Дніпропетровської. На заході очікують міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова та представників влади Львова. Детальна програма заходів за посиланням.

Читайте також: ІТ-діти. Як винаходи львівських школярів підкорюють світ

Зазначимо, що на організацію Форуму з міського бюджету виділили 500 тис. гривень. Зареєструватись можна за посиланням. Кількість місць обмежена, буде відбуватися незалежний відбір учасників.

Нагадаємо, у лютому цього року відбувся конкурс на визначення молодіжної столиці України. За його результатами переможцем було обрано Львів.

Tvoemisto.tv проводитиме трансляцію Форуму у себе на сторінці Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!