Політична реклама

Сьогодні у Львові стартує Літня Джазова Школа

1236 0
З 10 по 14 серпня у Львові пройде Літня Джазова Школа. У Школі джазу викладатимуть учасник колективів Michel Pettruciani та Michel Camilo контрабасист Michael Bowie та чиказький барабанщик Frank Parker, повідомляє мистецьке об’єднання «Дзиґа».

До участі у Джазовій Школі зголосилося більше 30 музикантів з усієї України.

Окрім лекцій та майстер-класів, молоді джазмени матимуть змогу вільно поспілкуватись та пограти на сейшенах із музикантами світового рівня.

Джем-сейшени та концерти за участю викладачів та учнів проводитимуться в осередку львівського джазу «JazzClub.Lviv» на вул. Вірменська, 35.

Фінальний концерт учасників та викладачів «Львівської Літньої Джазової школи» відбудеться14 серпня о 20:00.

Школу організовують «JazzClub.Lviv» та мистецьке об’єднання «Дзиґа», за підтримки Посольства США в Україні. 

Довідка:

Michael Bowie (США) всесвітньо визнаний музикант, що грає як на контрабасі, так і на бас-гітарі. Працював з багатьма відомими виконавцями, такими як: Sarah Vaughn, Joe Williams, Abbey Lincoln, Manhattan Transfer, Kennedy Center Opera House Orchestra, Della Reece,  Michel Camilo, Ricky Skaggs. Мав концерти на всесвітньо відомих сценах та фестивалях: Carnegie Hall, the Newport Jazz Festival, Playboy Jazz Festival, Montreux та ін. Він також  є викладачем у Washington D.C.'s Public School. Читає лекції у Shenandoah Conservatory, Michigan University, University of Missouri.

Frank Parker (США) – відомий джазовий барабанщик із Чикаґо. Визнаний барабанщик і перкусист Френк Паркер співпрацює із такими зірками джазу, як: Benny Carter, Freddie Hubbard, Jon Faddis, Randy Brecker, Roy Hargrove, Nicholas Payton, Andy Bey, Mark Murphy, Joe Lovano, Bobby Watson, John Patitucci, Jon Hendricks, Bob Sheppard, Martin Short, Chris Potter, John Murphy та ін. Окрім того, Френк викладає курси ударних інструментів в університетах та коледжах США і є членом Міжнародної Асоціації викладачів традиційного джазу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!