У Львові стартує найважливіша ІТ-подія року в Україні

7678 0
Із 30 вересня до 2 жовтня на стадіоні Arena Lviv проходитиме Lviv IT Arena. До Львова завітає понад 2500 ІТ-фахівців із Центральної та Східної Європи для нетворкінгу і представить найновіші українські ІТ-розробки у рамках Tech Expo.
Фото - itcluster.lviv.ua

Фото - itcluster.lviv.ua

Lviv IT Arena проходитиме вже втретє, і тепер вона розширює свої кордони далеко за межі України. Серед учасників конференції – понад 30% іноземців, а спікери представлятимуть переважно хахідні ринки та бізнеси. Конференція повністю англомовна і розділена на три потоки: Product, Business та Technology, які зосереджені на різних аспектах ІТ-сфери.

Серед спікерів Lviv IT Arena – міжнародні експерти із Twitter, Microsoft, Deloitte, Spotify, Philips. Також кіноутом події буде легендарна Естер Дайсон – найвпливовіша жінка ІТ світу за версією New York Times, мультимільйонер та інвестор.

За словами організаторів, конференція відбудеться в одному із найперспективніших IT-центрів у Східній Європі і спрямована на ефективний нетворкінг та міжнародну співпрацю. IT-галузь України має величезний потенціал, і Lviv IT Arena - вдале місце для пошуку нових партнерів, інвесторів та клієнтів.

Читайте також: Чим дивуватиме Lviv IT Arena цьогоріч: 6 особливостей

«Ми маємо амбітну ціль перетворити Львів на бізнес-хаб ІТ-галузі Східної Європи. Саме Lviv IT Arena допоможе нам налагодити міжнародну співпрацю і розказати про наше місто і його ІТ-потенціал не лише в Україні, але й далекого її межами», - зазначив Степан Веселовський, CEO  Lviv IT Cluster, співорганізатор Lviv IT Arena.

«На сьогодні тільки у Львові працює близько 15 тисяч ІТ-спеціалістів, а загалом український IT-сектор налічує близько 100 тисяч професіоналів, і їхня кількість щорічно збільшується на 20%. ІТ-індустрія України, та й цілого світу, зростає та змінюється дуже стрімко. ІТ-спеціалісти весь час розвиваються, здобувають нові навики, розробляють нові технології – тому вкрай необхідними є платформи для обміну знаннями. Ми раді долучатися до організації Lviv IT Arena вже третій рік поспіль, щоб надати можливість більш ніж 2 тисячам ІТ-фахівцям зі всього світу збиратись у зручному форматі для спілкування, обміну професійною інформацією та досвідом», - додає Руслан Захарченко, генеральний директор ELEKS, компанії-співорганізатора конференції.

Читайте також: У Львові збудують «місто» для ІТ-фахівців

Учасників події чекає битва стартапів та масштабна виставка технологічних розробок – Tech Expo, де будуть представлені  інноваційні продукти зроблені в Україні: серед них перший український електрокар, військові розробки та розумний годинник. Завершиться конференція масштабним шоу Futureland Festival для 5000 гостей під музику одного із сотні найкращих діджеїв світу – Netsky.

Організатори: Lviv IT Cluster, ELEKS, LITS, Startup Depot, GDG.

Нагадаємо, у 2015 році конференцію назвали найкращою ІТ-подією України.

За матеріалами прес-служби Львівської міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!