Завтра у Львові стартує Різдвяний ярмарок: графік роботи

5527 0
Від завтра, 12 грудня, і до 17 січня 2016 року на проспекті Свободи від Оперного театру до пам’ятника Шевченку і на площі Ринок (західна та східна сторони) у Львові діятиме Різдвяний ярмарок. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Працюватиме ярмарок у робочі дні з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00. Урочисте відкриття відбудеться на свято Миколая, 19 грудня, о 18:00. У цей день на львів’ян та гостей міста чекає традиційне запалення міської ялинки та святкова програма на головній сцені Різдвяного Ярмарку біля Національного театру опери та балету імені Соломії Крушельницької.

Читайте також: Скільки вихідних матимуть українці під час зимових свят

Організатор та учасники ярмарку мають забезпечити встановлення 95 смітників та 14 контейнерів для сміття, 5 біотуалетів, а також здійснювати щоденне технічне прибирання території після закінчення роботи різдвяного ярмарку. Також, відповідно до рішення виконавчого комітету Львівської міської ради, до 15 березня  2016 року на площі Ринок діятиме льодова ковзанка.

На території Різдвяного Ярмарку діятимуть три сектори: сувенірна панорама із виставкою-продажем виробів від народних майстрів, гастрономічний сектор зі стравами національних кухонь та «Територія різдвяного настрою» із насиченою святковою програмою для усієї родини. Також тут готують благодійну кампанію для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, – зазначають організатори. 

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!