Сьогодні у Львові стартує Форум е-врядування. Де подивитись трансляцію

1456 0
Cьогодні, 25-го листопада, у Львові розпочався Форум 451°Е, на якому обговорюватимуть проблеми й перспективи електронного врядування в Україні. Для всіх, хто не має можливості відвідати подію, Tvoemisto.tv готує трансляцію.
Фото: libr.net

Фото: libr.net

Захід передбачає дискусії та лекції відомих спікерів та експертів, які розглянуть основні зміни впродовж останнього року у сфері електронного врядування, спрогнозують його розвиток в Україні та виокремлять основні пріоритети та цілі на 2017 рік. У панельних дискусіях візьмуть участь представники державної та місцевої влади, фондів та громадських організацій, іноземні та українські експерти, відомі стартапери тощо. 

Читайте також: 5 тез Яніки Мерило про перспективи е-врядування у Львові  

Програму е-форуму можна переглянути ТУТ.

Для тих, хто не матиме можливості відвідати Форум електронного врядування, буде пряма трансляція на офіційному youtube-каналі Твого міста

 

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!