Політична реклама

Сьогодні у Львові сигарети обмінюватимуть на цукерки

1767 0
Сьогодні, 29 травня, об 11:00 годині на площі Ринок соціальні працівники та волонтери обмінюватимуть цукерки на цигарки у рамках акції до Всесвітнього Дня боротьби з тютюнопалінням – «Швидше – до здорового способу життя!».

Таким чином мешканців та гостей міста намагаються застерегти від згубної звички та пропагувати здоровий спосіб життя, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Акція відбуватиметься у формі квесту за участю команд, сформованих з волонтерів. Команди учасників на швидкість обмінюватимуть цукерки на цигарки. Всі отримані цигарки символічно «втоплять» у посудині з водою.

«В Україні склалася особливо небезпечна ситуація щодо активного поширення тютюнопаління у молодіжному середовищі. Не менш небезпечним є пасивне куріння, особливо для дітей та молоді. Саме воно спричиняє численні захворювання. Ми прагнемо, щоб наше місто «дихало» вільно, а львів’яни були здорові, саме тому невтомно заохочуватимемо до відмови від пагубної звички – тютюнопаління», – зазначила Наталія Клапатюк, начальник відділу соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!