Сьогодні у Львові сильний вітер та дощ

2422 0
Сьогодні, 27 серпня, вранці та вдень буде сильний вітер, очікують короткочасний дощ, слабкий туман.
Фото: vk.com

Фото: vk.com

Температура повітря вночі 8-10°, вдень 15-17° тепла, повідомbkb у Львівському гідрометцентрі. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с.

28 серпня: хмарна погода з проясненнями. Вночі та вранці короткочасні дощі, вдень без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с, подекуди пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 15-20° тепла.

29 серпня: мінлива хмарність. Без істотних опадів. Вітер західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 3-8°, вдень 18-23° тепла.

«Просимо зачиняти вікна та двері зі склом. Закликаємо бути уважними, проходячи через парки, щоб під дією сильного пориву вітру не обламалась гілка і не нанесла травм. Нагадуємо, що обірвані дроти дуже небезпечні. В разі виявлення таких дротів, не доторкайтесь до них і відразу повідомте на «гарячу лінію міста» за номером 15-80, або 297-59-11. Сюди ж просимо повідомляти про будь-які надзвичайні чи небезпечні ситуації», - звернувся начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР Віктор Іваніцький.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!