У Львові сьогодні ситуативно перекриватимуть рух через похорон бійця

1828 0
Львівська міська рада закликає зменшити звук в закладах громадського харчування та обмежити розважальні заходи в місті.
Фото: Спілка воїнів АТО Кам

Фото: Спілка воїнів АТО Кам'янка-Бузького району

Сьогодні, 7 лютого, на Личаківському кладовищі поховають добровольця Миколу Рудника, який загинув в зоні бойових дій під час обстрілу, 4 лютого. Про це повідомляє Львівська міська рада.

О 14:00 відбудеться чин похорону в Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла. Потім процесія попрямує на Личаківський цвинтар, де о 15:00 Героя поховають на полі почесних поховань № 76.

За маршрутом траурної ходи вивішають прапори з жалобною стрічкою. Також заклади громадського харчування та торгівлі закликають стишити на час процесії звук динаміків, а в місті обмежать розважальні заходи. Як повідомив у коментарі Tvoemisto.tv речник патрульної поліції Львівщини Мар'ян Шпитак, за маршрутом похоронної процесії ситуативно обмежуватимуть рух.

Микола Рудник загинув в зоні ООС, 4 лютого, від обстрілу терористів. Чоловік – уродженець села Батятичі Кам’янка-Бузького району. Микола Рудник був членом Конгресу Українських Націоналістів, на війну пішов добровольцем, переніс три операції у військовому госпіталі у Львові, а потім знову повернувся в зону бойових дій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!