Сьогодні у Львові ситуативно перекриватимуть рух транспорту

3258 0
Сьогодні, 22 травня, у Львові ситуативно перекриватимуть рух транспорту у зв'язку із двома подіями: Свято Героїв, а також старт марафону електромобілів до Монте-Карло
Фото: electricmarathon.com, politiko.ua

Фото: electricmarathon.com, politiko.ua

Заходи до Свята Героїв розпочнуться 0 9:30 год у Білогорщі, біля пам’ятника Роману Шухевичу. Тут стартуватиме пробіг естафети студентів Львівського державного університету фізичної культури. Кінцева точка естафети – поле почесних поховань № 76 Личаківського кладовища, де учасники естафети, представники молодіжних громадських організацій, обласної і міської влади вшанують пам’ять героїв, що загинули під час проведення антитерористичної операції. Скорботні заходів на Личакові розпочнуться о 10:30 годині біля могил де спочивають Герої Небесної Сотні, на полі почесних поховань № 67.

Урочистості також відбуватимуться біля пам’ятника Степану Бандері о 12:00 годині. Тут заплановане проведення громадського віче.

Звідси сформують дві колони, що рухатимуться вулицями Львова до проспекту Свободи. Саме за цим напрямом і відбуватиметься ситуативне перекриття руху транспорту.

Електромобільний Марафон «Львів – Монте-Карло-2016»  розпочнеться о 10:30 год на пл. Ринок. Як зазначив керівник ЛКП «Муніципальна дружина» Юрій Діль, під час марафону вулиці у Львові не перекриватимуть, буде тільки ситуативне перекриття під час старту

Опублікувала Мар'яна Федина 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!