Політична реклама

Сьогодні у Львові тестують роботу аеропорту «Львів»

1164 0
Сьогодні, 28 квітня, в рамках репетиції Львова Єврочемпіонату 2012, у місті відбудеться тестування Міжнародного аеропорту «Львів»: 700 людей пройдуть через основні етапи реєстрації нового терміналу аеропорту з багажем, пройдуть паспортний, митний конроль, вихід на посадку, приліт. Про це повідомили у медіа-центрі «Львів-2012».

Учасники тестування пройдуть основні етапи руху пасажира в терміналі із дотриманням всіх етапів реєстрації, вони матимуть посадочні талони на зворотній рейс. Учасники тестування  пройдуть через паспортний контроль, митний контроль, матимуть багаж, пройдуть вихід на посадку та приліт.  

Як повідомили в аеропорту, тестування на 700 осіб у Львові відбудеться вперше. Це буде вже 5 тестування, протягом четвертої тестової експлуатації було 480 волонтерів. Остання тестова експлуатація відбудеться у травні, візьмуть участь більше 1000 осіб.

«Метою проведення таких тестувань є перевірити роботу систем, пропускну здатність. Кожного тестування ми збільшуємо кількість людей, додаємо багаж, збільшуємо кількість операції», - кажуть в аеропорту.

Як і під час ЄВРО, на території аеропорту чергуватимуть карети швидкої допомоги.

Після того, як волонтери протестують аеропорт «Львів», їх, як і вболівальників у червні – експрес-автобуси завозитимуть до стадіону «Арена Львів».

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!