Сьогодні у Львові тролейбуси курсуватимуть до 21.00

1493 0
Через реконструкцію тролейбусної лінії на перехресті вул. Кульпарківська – Наукова необхідно знеструмити всі маршрути.
Фото: Андрій Бойко

Фото: Андрій Бойко

Сьогодні, 2 листопада, усі тролейбусні маршрути у Львові курсуватимуть до 21.00 через завершення робіт з будівництва контактної мережі на перехресті вул. Кульпарківська – вул. Наукова. Про це повідомили у пресслужбі ЛМР. 

Відтак, через роботи потрібно вимкнути струм у всіх тролейбусних маршрутах, отож курсуватимуть вони до 21.00.

Читайте також: Львів’ян попереджають про зміни в русі деяких тролейбусів

Додамо, тролейбусний маршрут № 22 від завтра, 3 листопада, курсуватиме за частково зміненим маршрутом – через вулиці Рубчака та Володимира Великого, а саме: Автовокзал – вул. Рубчака – вул. В. Великого – вул. Кульпарківська – вул. Антоновича – Університет – вул. Городоцька –вул. Кульпарківська – вул. В. Великого – вул. Рубчака - Автовокзал.

Тролейбус № 23 відновить свою роботу за звичним маршрутом вул. Хуторівка – вул. Ряшівська.

Читайте також: До Львівського аеропорту нарешті знову курсуватиме тролейбус

Також додамо, що вчора, 1 листопада, відновив рух тролейбус №29 по вулиці Антоновича. При цьому маршрут №29 курсує за звичним маршрутом тільки у напрямку центру міста: «Аеропорт – вул. Любінська – вул. Окружна – вул. Антоновича – Університет – вул. Городоцька – вул. Кульпарківська – вул. Окружна – вул. Любінська – Аеропорт».

Тролейбус №27 «Скнилів – Університет» відновив свою роботу.

Нагадаємо, що у Львові виникла проблема із добиранням до аеропорту. До Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького курсує лише експрес-бас. Детальніше читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!