Сьогодні у Львові відбудеться парастас за професором Ігорем Скочилясом

1982 0
Чин похорону пройде завтра, 22 грудня, об 11:00 в Церкві Святої Софії – Премудрості Божої.

Парастас за новоприставленим професором Ігорем Скочилясом відбудеться сьогодні, 21 грудня, о 19:00 у Церкві Святої Софії – Премудрості Божої. Про це повідомляють в Українському католицькому університеті.

Аби уникнути скупчення людей, просять приходити до церкви для прощання раніше (домовина з тілом буде у церкві орієнтовно о 16-17). Чин похорону Ігоря Скочиляса відбудеться завтра, 22 грудня, об 11:00 в Церкві Святої Софії – Премудрості Божої. Заупокійна Літургія розпочнеться о 9:00.

Поховання Ігоря Скочиляса відбудеться на Личаківському цвинтарі. Поминальні заходи будуть транслюватися в онлайні, деталі повідомимо згодом.

Додамо, що родина Ігоря Скочиляса просить нас усіх дотримуватися заходів епідемічної безпеки під час участі у поминальних богослужіннях – використовувати захисні маски, зберігати фізичну дистанцію тощо.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!