Сьогодні у Львові відбудеться парастас за загиблим у зоні АТО військовим

1839 0
Домовину з тілом Михайла Лібрука привезуть до Львова сьогодні, 14 грудня.

14 грудня о 19:00 годині відбудеться парастас у Церкві Вознесіння Господнього, що на вул.Широкій, 81.

У четвер, 15 грудня, о 09:30 годині відбудеться прощання у Церкві Вознесіння Господнього, після чого домовину з тілом перевезуть в Гарнізонний храм св. ап. Петра та Павла, де об 11:00 год. відбудеться чин похорону. Орієнтовно о 12:00 похоронна процесія вирушить на Личаківське кладовище, де о 12:15 відбудеться похорон на полі почесних поховань №76.

Майор Михайло Богданович Лібрук (04.10.1971 р.н.), призваний на військову службу в органи СБ України в лютому 1997 року. За період військової служби пройшов шлях від прапорщика до майора. Перебував на різних посадах. За сумлінне виконання службових обов’язків неодноразове нагороджувався відзнаками керівництва СБ України та Управління у Львівській області.

Нагадаємо, львів’янин загинув 12 грудня під час виконання обов’язків військової служби в зоні проведення антитерористичної операції у місті Щастя, Луганської області.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!