Сьогодні у Львові відбудеться великий концерт «Океану Ельзи». Де дивитися

5555 0
Концерт відбудеться перед головним корпусом Франкового університету. Подивитися трансляцію концерту наживо можна буде на сторінці Tvoemisto.tv у Фейсбук, на нашому сайті на Ютуб-каналі.
Фото: concert.ua

Фото: concert.ua

Сьогодні 18 вересня, о 20.00 год. відбудеться великий концерт гурту «Океан Ельзи», а продакшн-студія Tvoemisto.tv забезпечить технічну організацію трансляції.

Читайте також: Під час концерту Океану Ельзи у Львові будуть карантинні обмеження. Перелік

Подивитися трансляцію концерту наживо можна буде на сторінці Tvoemisto.tv у Фейсбук, на нашому сайті на Ютуб-каналі.

Зазначимо, що під час концерту Океану Ельзи у Львові діятимуть карантинні обмеження. Потрапити на концерт можна буде за наявності вакцинації або негативного тесту на коронавірус:

  • сертифікату про вакцинацію від Covid-19 (електронний у додатку ДІЯ або друкований від сімейного лікаря);
  • негативного тесту на Covid-19, зроблений за 72 години до події;
  • експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2;
  • ПЛР-тесту;
  • довідки про отримання 1-ї дози вакцини від Covid-19.

Читайте також: Місто весни. Океан Ельзи і Один в каное презентували пісню про Львів

Вакцинуватись можна буде у спеціальних точках вакцинації просто біля місця проведення концерту. Також з собою потрібно мати індивідуальну маску захисту. Діти (разом з батьками) можуть проходити без тестів чи вакцинації, як і підлітки до 16 років.

Приходити просять завчасно, аби з урахуванням контролю безпеки комфортно пройти на площу.

Починаючи з 18.00 год, там працюватимуть контрольно-пропускні пункти на прилеглих вулицях. Початок концерту о 20:00.

Читайте також: Тvoemisto.tv організовує трансляцію великого концерту Океану Ельзи у Львові

Через безкоштовний концерт «Океану Ельзи» у Львові будуть деякі зміни в русі транспорту. Зокрема, з 01.00 год 18 вересня на вул. Університетській для руху транспорту перекрита права крайня смуга у напрямку руху від вул. Листопадового Чину до вул. Січових Стрільців, а з 14.00 год і до 05.00 год 19 вересня закритою буде вся вул. Університетська. Далі з 16.00 год. до 00.00 год. для руху транспорту буде закрита вул. Листопадового Чину від пл. Григоренка до вул. Новаківського, вул. Лепкого, вул. Огієнка, вул. Гоголя, вул. Крушельницької, вул. Словацького на відрізку від вул. Словацького до вул. С.Стрільців, вул. С.Стрільців на відрізку від вул. Словацького до вул. Костюшка.

Щодо змін у русі транспорту, то 18 вересня тролейбусний маршрут № 32 не курсуватиме, а тролейбуси №22 їздитимуть за маршрутом «Автовокзал – вул. Суботівська» по вул. Ряшівська – вул. Городоцька – вул. Сяйво – вул. Широка.

Також з 16.00 год. автобусні маршрути № 33 та №38 курсуватимуть до вул. Коперника – зупинка громадського транспорту «Головна Пошта».

Автобусні маршрути № 15 та № 43 з 16:00 год. у частині зміни руху курсуватимуть вул. Устияновича – вул. Бібліотечна –  вул. Дорошенка - вул. С. Бандери – вул. Коперника – вул. Дорошенка – далі за маршрутом.

Нагадаємо, що до 360-річчя Львівського національного університету гурт «Океан Ельзи» проведе відкритий безкоштовний концерт перед головним корпусом університету. Концерт відбудеться у суботу, 18 вересня, о 20.00 год просто на площі перед головним корпусом ЛНУ ім. І.Франка, куди запрошують всіх мешканців міста. Подія буде відкритою і безкоштовною для всіх. Концерт відбудеться з дотриманням карантинних вимог.

Сама будівля університету стане частиною сцени. На неї буде спроектована спеціальна світлова програма від литовського майстра світлових та концертних інсталяцій Арвідаса Буінаускаса.

Львівський національний університет ім. І. Франка заснували 20 січня 1661 року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!