Сьогодні у Львові відбудуться партійні дебати. Де подивитись. Оновлено

1325 0
У дебатах візьмуть участь члени партій «Батьківщина» та «Європейська Солідарність».
Фото: Радіо Свобода

Фото: Радіо Свобода

Медіа-хаб «Твоє місто» у межах інформаційно-просвітницького проекту «Свідомі вибори» продовжує цикл інтерактивних інформаційних матеріалів та відеодебатів, присвячених висвітленню парламентських виборів 2019 року.

Читайте також: Реформа судочинства та розвиток міст. Із чим на вибори ідуть Катерина Шубка і Андрій Москаленко

Сьогодні, 17 липня, у дебатах візьмуть участь представник партії «Батьківщина» Михайло Цимбалюк та «Європейської Солідарності».

Прямий ефір із студії «Твого міста» розпочнеться орієнтовно о 16:00. Дивитися його можна на сайтіFacebook-сторінці та YouTube-каналі Tvoemisto.tv.

Читайте також: Енергоефективність та розвиток освіти. З чим ідуть на вибори Тарас Стецьків та Андрій Шевців

Водночас, у межах проекту «Прозорі вибори» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» медіа-хаб «Твоє місто» готує серію публікацій із експертним аналізом програм та публічних заяв кандидатів усіх округів у Львові, де, зокрема, аналізуватимуть і виступи кандидатів на дебатах.

Парламентські дебати у студії медіа-хабу «Твоє місто відбуваються в межах проєкту «Свідомі вибори» за підтримки фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США. / Supported by the Media Development Fund of U.S. Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government

Доповнено

На прохання представників від «Європейської Солідарності» та за погодженням з представником «Батьківщини» програма за їх участі не може відбутися в анонсований раніше час і буде перенесена в часі, не пізніше п’ятниці, адже субота-неділя – «день тиші». Відповідно, дату і час програми повідомимо додатково. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!