Політична реклама

Сьогодні у Львові відкрили другу українську книгарню

1368 0
У Львові сьогодні на вул. Личаківській, 22 відкрилась книгарня української книги ім. Маркіяна Шашкевича.

Приміщення на першому поверсі площею 75,7 кв м було надано в оренду терміном на 10 років для торгівлі українськими книгами та журналами, інформує прес-служба Львівської мерії.

Покупцям тут представлять близько 8 тисяч книг. Також в книгарні облаштували арт-галерею, де можна буде проводити виставки картин, фотографій тощо.

«Для української книгарні ми приміщення віддаємо безоплатно – символічна оплата 1 грн. Ми це робили, робимо і будемо робити. Має бути багато українських книгарень, де мають бути розумні книжки, щоб наші діти добре знали мову, свою літературу, світову літературу у перекладі українською мовою. Для мене це принципова позиція. Це вже друга книгарня, перша – імені Антонича. Будуть ще інші, їх має бути багато», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

У Львові вже існує книгарня української книги ім. Богдана-Ігоря Антонича на вул. С.Бандери, 33. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!