Сьогодні у Львові відкрили проїзд мостом на Городоцькій

1964 0
Через додаткові роботи тут діє обмеження швидкості.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Сьогодні, 16 серпня, у Львові відкрили проїзд шляхопроводом на вул. Городоцькій. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Планувалось, що міст відкриють 15 серпня, але вчасно завершити роботи завадила погода.

Фото: ЛМР

Міст відкритий з обмеженням швидкості руху – тривають додаткові роботи. ТзОВ «Онур» має нанести розмітку, облаштувати острівці безпеки, встановити турнікети та бар’єрне обгородження, облаштувати з’їзди на бічні вулички. На час проведення цих робіт, що триватимуть до 14 вересня, можливе ситуативне обмеження проїзду транспорту, додають в ЛМР.

Міст для проїзду закрили 12 серпня. Роботи вартістю понад 5 млн гривень виконує ТзОВ «Онур Інтернешнл».

Нагадаємо, проект реконструкції моста розробили ще в 2013 році, а кошторис рахували відповідно до цін 2016 року, коли й планували завершити роботи. Загалом тоді з бюджету передбачили 27 млн гривень. Роком раніше міська комісія з безпеки дорожнього руху заборонила вантажівкам вагою більше 10 т рухатись аварійним мостом. Торік прокуратура відкрила провадження на підрядника, що ремонтував міст і відмовився завершувати роботи.

Під час реконструкції у 2016 році міст розширили з двох до чотирьох смуг. Спершу роботи виконувало ТзОВ «Західтрансбуд». Відкрити його планували у листопаді того ж року, але через виявлені технічні проблеми цю дату відтермінували.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!