Політична реклама

Сьогодні у Львові відкриють представництво Університету Марії Кюрі-Склодовської

1787 0
У Львові у фотогалереї Василя Пилип’юка, що на вул. Стецька, 3а, буде перший в Україні постійний представницький центр Університету Марії Кюрі-Склодовської, що в Любліні.

Центр стане живим пунктом співробітництва університету з українськими студентами, -повідомляє Zik.

Абітурієнт, який вибирає собі виш, завдяки цьому центру зможе зрозуміти, чи йому до снаги навчатися за кордоном. Крім того, тут відбуватимуться спільні наукові дослідження.

У представницькому центрі будуть проводити різноманітні майстер-класи та лекції польських викладачів. Крім того, щопонеділка у там будуть консультації для молоді щодо навчання в Любліні.

Перші майстер-класи проведуть вже в середині травня.

Крім того, у центрі кожен зможе взяти буклети з інформацією про виш й Люблін. Також для зручності пошуку інформації про університет в Інтернеті розробляють україномовний сайт. Якщо виникнуть питання, то їх можна буде поставити в онлайн-режимі.

Відкриття представницького центру відбудеться сьогодні, 10 квітня, о 18.00. Крім урочистостей, польський університет підпише угоди про співробітництво з Львівською національною музичною академією ім. Миколи Лисенка.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!