Львів відзначає День Гідності та Свободи. Програма

4485 0
За всіма загиблими під час Революції Гідності та за всіма борцями за волю України помоляться та вшанують їх пам’ять на Личакові.
фото: vidomosti-ua.com

фото: vidomosti-ua.com

Долучаться до відзначення цього Дня і львівські школярі – у школах міста проводитимуть вечори-реквієми, зустрічі з учасниками Майдану, тематичні лекції.  Мешканців та гостей міста запрошують долучитися до патріотичних заходів та спільної молитви за Україну та її Героїв. Про це повідомляють у прес-службі міськради.

«Дуже важливо у такий день вшанувати пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність і тих, хто сьогодні жертвує своїм життя за мир і спокій у нашій країні. У межах заходів відкриють три меморіальні таблиці нашим Героям, які загинули в АТО. Запрошуємо усіх доєднатись до патріотичних заходів та вшанувати пам’ять загиблих під час Революції Гідності», – зазначив Євген Бойко, в.о директора департаменту «Адміністрація міського голови» ЛМР.

Пропонуємо програму урочистих заходів до Дня Гідності та Свободи:

Переглянути програму у більшому розмірі можна ТУТ


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!