В Україні відзначають День єднання. Програма заходів у Львові

1321 0
Tvoemisto.tv транслюватиме урочистості, що пройдуть біля флагштоку на території Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.
Фото: пресслужба НАСВ

Фото: пресслужба НАСВ

Сьогодні, 16 лютого, в Україні відзначають День єднання, проголошений президентом Володимиром Зеленським два дні тому, 14 лютого. Зокрема, на будинках в усіх населених пунктах піднімуть державний прапор. О 10:00 пролунає гімн України. Іноземні дипломатичні представництва мають провести «іміджеві заходи» для єднання та підтримки України.

У Львові з нагоди Дня єднання біля флагштоку навпроти будівлі Львівської ОДА, що на вул. Винниченка, 18, відбудуться урочисті заходи. Початок: о 09:50. Окрім цього, урочистості пройдуть біля флагштоку на території Національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного, що на вул. Героїв Майдану, 32. Tvoemisto.tv транслюватиме подію на своїх ресурсах у Фейсбуку та на Youtube-каналі о 09:50.  

Читайте також: Байден виступив з екстреним зверненням про безпекову ситуацію в Україні

Нагадаємо, що представники культури – письменники, митці, артисти, художники, науковці – звернулися до світових лідерів із закликом до миру. Вони кажуть, що хочуть, щоб українці мирно відвідували театри, ходили в музеї, читали книжки, дивились фільми і працювали на улюбленій роботі.

Раніше іноземні ЗМІ з посиланням на власні джерела в силових відомствах США повідомляли, що наступ на Україну може початися вже 16 лютого.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!