Львів'ян попереджають про увімкнення сирен

4967 0
Сьогодні, 21-го червня, з 14:50 до 15:00 проводитимуть навчальне оповіщення населення Львова та області з увімкненням електричних сирен та передачі усної інформації.
Фото: otipb.at.ua

Фото: otipb.at.ua

Вмикати засоби оповіщення будуть з навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовуватися не будуть, а мешканців просять зберігати спокій. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Як повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, уривчасте звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту «Увага всім». «Почувши його, негайно увімкніть радіо, радіотрансляційні і телевізійні приймачі для прослуховування екстрених повідомлень департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації», – зазначають в управлінні.

Читайте також: Без гарячої води залишаються майже 100 будинків у Львові 

Для визначення рівня озвучення звуковими сигналами території Львова, проводитимуть електронне опитування мешканців міста: достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти в мережі Інтернет за посиланням на опитування та відповісти на декілька нескладних запитань.

Доступ за посиланням для опитування буде актуальним у період з 15.00 21-го червня до 24.00 22-го червня поточного року.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!