Сьогодні у Львові воду подаватимуть з пониженим тиском. Локації

4416 1
Сьогодні, 24-го січня, більшості львів'ян воду подаватимуть з перебоями, оскільки на насосній станції «Миколаїв» робитимуть плановий ремонт. Також ввечері й вранці буде по 2 години нормального водопостачання.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

На станції замінюватимуть запірну арматуру, тому «для виконання ремонтних робіт доведеться тимчасово зупинити найбільший водозабір у Стрию, а водопостачання міста будуть здійснювати з водозбірників», - повідомив головний інженер «Львівводоканалу» Анатолій Шимоняк.

 Воду подаватимуть за графіком з 18:00 до 20:00 – 24-го січня, та з 6:00 до 8:00 – 25-го січня, у інші години доби водопостачання здійснюватиметься з пониженим тиском.

Читайте також: Львів'яни можуть платити за опалення частинами. Інструкція

Зокрема, перебої з водопостачанням відчуватимуть такі райони міста:

Франківський;

Сихівський район, обмежений вулицями  Стрийська, Максимовича, Броньова, Гашека, Скорини, Демнянська, Боднарська, Хуторівка, Чукаріна, Хоткевича, Ч.Калини, №35-77, №36-62, Довженка, Козловського, Манастирського, Зубрівська;

- житловий масив «Новий Львів»;

центральна частина міста;

Залізничний район, обмежений вулицями С. Бандери, Городоцька, №2-110, №3-125, Листопадового Чину.

ЛМКП «Львівводоканал» просить створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності, пов'язані з виконанням аварійно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, в Україні створили онлайн-реєстр боржників за комуналку. У базі даних оприлюднюють інформацію про тих, хто не сплатив за комунальні послуги, та розмір заборгованості.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
24 Січня, 2017 11:58
Юлія За такі "космічні" ціни на комунальні, особливо за гарячу воду, мене взагалі не повинні хвилювати ці проблеми. Чомусь я ніразу не бачила щоб відмінусовувались від суми за місяць дні коли води не було. І довести щось практично не можливо. Це просто принизливо і обурливо! Оголошень у підїздах нема, а щодня сидіти на тематичних сайтах щоб знати чи буде вода чи ні, не маю абсолютно ніякого бажання. Не дивно що все більше людей покидають нашу країну. В тій самій Польщі ціни на комунальне в рази нижчі, а якість послуг незрівнянно краща. Соромно брати такі гроші, і абсолютно не виконувати своїх обов'язків.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!