Сьогодні у Львові вимикають опалення

1849 1
Через потепління опалення вимикають раніше, ніж зазвичай.
Фото: media.acc.cv.ua

Фото: media.acc.cv.ua

Із 8 квтіня комунальники тимчасово вимикають подачу тепла у львівські будинки. Про це розповів заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак, передає прес-служба ЛМР.

До цього, через потепління, тепло до домівок львів’ян подавали із найменш допустимою температурою.

Читайте також: Приватбанк видаватиме теплі кредити

Сергій Бабак додав, що опалення до лікарень, поліклінік, садочків здійснюватиметься на підставі листів-звернень від керівників закладів. Також у міськраді обіцяють стежити за зміною погоди і у разі похолодання обіцяють знову увімкнути опалення.


Читайте також:
8 Квітня, 2019 10:17
666 ... шановні "роз'яснювальники" , не треба отак тупо й примітивно нас пересічних дурити ... і в минулому 2018 , і в 2017 роках перша декада квітня була теплішої ніж наразі маємо ... але опалення ніхто не вимикав ... конкретно "гріли вулицю" , щоби нагріти в чиюсь "кишеню" із кишень пересічних українців ... певне , оті "справи" із запасами газу (не російського) в українських(?) газосховищах не такі вже й погані ... вони (справи) конкретно вийшли на новий якісний рівень , що зветься -- повний кіздець ... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!