Сьогодні у Львові обговорять, як зробити дороги безпечнішими. Де подивитись?

1632 0
Соціальна ініціатива «Хтось не зробить» (проект комісії у справах молоді УГКЦ) та Tvoemisto.tv запрошують Вас на дискусію «Як зробити дороги у Львові безпечнішими?». Дискусія відбудеться у форматі «офлайн + онлайн». Планують обговорити, зокрема, які основні причини порушень ПДР у Львові пішоходами, водіями автомобілів, громадського транспорту та таксі, велосипедистами, та як ефективно врегулювати гостру ситуацію з дорожнім рухом в нашому місті.
фото: youtube.com

фото: youtube.com

З 7 листопада вступив в дію закон про поліцію в Україні і почали діяти зміни в Кодексі про адміністративні порушення стосовно правил дорожнього руху. Новими нормами вводиться система відеофіксації порушень правил дорожнього руху, система штрафних балів, а відповідальність за порушення ПДР закон покладає на власника автівки. Також «під прицілом» і звичайні пішоходи.

Та наскільки діє зараз ця система? Чи справді дороги у Львові стали безпечнішими? Адже, згідно з результатами дослідження ГО «Товариство учасників руху», Львів знаходиться на третьому місці за показниками аварійності у 2015 році.

Саме на ці питання почуєте відповідь під час дискусійної зустрічі. Основною метою дискусії є виявити основні причини порушень ПДР львів’янами і напрацювати пропозиції, щоб зробити дороги у Львові безпечнішими.

Учасники дискусії: представники громадських ініціатив та організацій, експерти з безпеки дорожнього руху та представники Львівської міської ради, молодь.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться 2 лютого о 16:00 на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Довідка

Проект реалізовується Tvoemisto.tv спільно з соціальною ініціативою «Хтось не зробить» (проект комісії у справах молоді УГКЦ)  за сприяння Львівської міської ради. Проект реалізовується Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracy).

Читайте також: У Львові шукають свідків ДТП, у якій постраждали діти

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!