Сьогодні у Львові виступить «Рок-хор» з Лондона

1909 0
Артисти заспівають в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла на підтримку доброчинних проектів Фундації святого Миколая.
Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Як повідомляє kapelanstvo.info, «Рок-хор» є найбільшим у світі сучасним хором, що походить з Великої Британії. Він здобув три нагороди книги Рекордів Гінеса.

У квітні 2017 року він налічував більш ніж 25000 учасників у понад 350 локаціях по Великій Британії.

Концерт розпочнеться сьогодні о 20.00 у гарнізонному храмі Петра і Павла по вулиці Театральній,11.

Читайте також: У Львові збирають фруктові кошики для військових: як долучитися?

Головним завданням «Фундації св. Миколая» є підтримка проектів, пов’язані із капеланським служінням серед дітей-сиріт, військовослужбовців, студентів та в’язнів. Зокрема, завдяки фонду стали можливими паломництва військових та курсантів до святих місць, дні духовної віднови для учасників АТО, проведення таборів для сиріт та студентів. Також фонд долучився до того, що отримали підтримку сім’ї біженців із Луганська та Донецька, а також допомогу потребуючі). Крым того, фонд займається духовною опікою бійців АТО на Яворівському полігоні та проведення для них екскурсій до Львова та святих місць.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!