Політична реклама

Сьогодні у Львові визначатимуть кращих гімнастів серед дітей

1743 0
З 11 до 12 жовтня у Львові проходитимуть змагання «Кубок м. Львова зі спортивної гімнастики», які організовує СДЮШОР «Будівельник».

Змагання орієнтовані на визначення кращих спортсменів міста Львова серед дітей віком від 5 до 7 рокі, інформує прес-служба Львівської міськради.

Усі охочі можуть відвідати змагання, за адресою: м. Львів вул. Керченська 8, Палац спорту «Будівельник», що розпочнуться о 11:00 год.

Захоплива сила гімнастики надасть величезний заряд позитивних емоцій та може спонукати діток та підлітків до занять цим видом спорту, який своєю видовищністю нічим не поступається футболу чи іншим грандіозним спортивним подіям, - розповідає Віра Макар, начальник відділу фізичної культури та спорту.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!