Сьогодні у Львові запрацює різдвяний ярмарок

2955 0
Ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні — з 10:00 до 23:00.
Фото: Вікторія Ейсмунт

Фото: Вікторія Ейсмунт

Сьогодні, 7 грудня, у центрі Львова відкриють різдвяний ярмарок, який працюватиме до 20 січня. Його почали монтувати 27 листопада.

Читайте також: Коли запрацює зимова ковзанка на площі Ринок

Будиночки молочного кольору встановили зі сторони входу в ресторан у будівлі ратуші, а коричневого — зі сторони входу у внутрішній дворик.

Традиційно ярмарок облаштували й уздовж центральної алеї на проспекті Свободи, що веде від пам’ятника Тарасові Шевченку до Оперного театру.

Ярмарок працюватиме з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні — з 10:00 до 23:00. Організатором щорічного ярмарку у Львові є ТзОВ «Львівські Ярмарки». Для зручності відвідувачів забезпечать 100 смітників, 16 контейнерів для сміття та 5 біотуалетів, а також щоденно прибиратимуть територію. За громадським порядком має стежити ЛКП «Муніципальна варта».

Читайте також: Як у Львові святкуватимуть Новий рік і Різдво. Програма

Додамо, що з 14 грудня по 15 січня різдвяний ярмарок уперше запрацює на Сихові навпроти Центру Довженка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!