Сьогодні у Львові збиратимуть гроші на лікування молодої мами. Як долучитись

1945 0
На операцію Наталії Торохти необхідно близько 50 тисяч євро.
Фото: Наталія Торохта / Фейсбук

Фото: Наталія Торохта / Фейсбук

Сьогодні у Львові проведуть благодійний концерт «Допоможемо дітям врятувати маму», під час якого  збиратимуть гроші на лікування 33-річної онкохворої Наталі Торохти.

У матері двох маленьких дітей медики діагностували рідкісну онкологію, яка трапляється раз на мільйон випадків – муцинозну неоплазму апендикса. 

Наталю погодилася взяти на лікування клініка у Дрездені, яка має досвід подібних операцій. Днями Наталя прибула у клініку та готується до операції. Вона вже внесла аванс на рахунок клініки – 19 тисяч євро, та загальний рахунок клініка виставить вже після самої операції та лікування. За попередніми даними – це буде понад 50 тисяч євро.

До благодійного концерту долучаться вокальна формація «Піккардійська Терція», переможець телепроекту «Голос країни» Tabakov,  Гурт WSZYSTKO, Keta Rina та Творча студія Павла Табакова. Ведучим вечора буде Тарас Гаврик.

Концерт можна відвідати у неділю, 10 листопада, о 17:00, у Центрі Довженка на Сихові. Квитки можна придбати за посиланням.

Допомогти врятувати Наталю також можна, перерахувавши кошти:

Картка Приватбанку: 4149499132115401

Картка Монобанку: 5375414112514525


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!