Сьогодні у Львові змінять рух транспорту до стадіону «Арена Львів»

5143 2
На стадіоні очікують тисячі відвідувачів концерту гурту «Океан Ельзи».

Сьогодні, 1 вересня, у Львові на стадіоні «Арена Львів» відбудеться концерт гурту «Океан Ельзи». У зв'язку з тим, що очікується велика кількість відвідувачів, буде змінено схему доїзду до стадіону. Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Регулюватимуть рух патрульні поліцейські Львівської області. Паркуватися можна лише у встановлених місцях, аби не перешкоджати виїзду транспортних засобів.

«За можливості скористайтеся громадським транспортом, роботу якого спеціально продовжили. Аби уникнути непорозумінь, просимо неухильно дотримуватися жестів регулювальників», – ідеться в повідомленні патрульних.

Схеми: патрульна поліція Львівської області

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
1 Вересня, 2019 19:25
Рома Це нова влада цей співає а через трохі "ЗЕ"теж в квартал вернеться)
Тільки в Україні таке можливо (((
1 Вересня, 2019 19:21
Бодька На роботу депутату в понеділок не треба???
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!