Політична реклама

Сьогодні у Львові знову обговорюватимуть тарифи у маршрутках

1141 0
Сьогодні, 12 червня, о 16.00 у Львівській міській раді (каб.202) відбудуться громадські слухання щодо якості послуг, культури перевезення та можливості перегляду діючого тарифу на перевезення пасажирів в громадському автотранспорті Львова.

Ініціатори слухань – самі перевізники –Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників, - повідомляє прес-служба Львівської міськради.

Згідно з поданими транспортними підприємствами розрахунками тарифу на послуги з перевезення пасажирів автомобільним транспортом на міських регулярних маршрутах загального користування, запропоновано розглянути та погодити тариф у розмірі 3 грн.

Робоча група, яку створили відповідно до рішення міського голови і яка мала напрацювати свої рекомендації щодо необхідності перегляду вартості на проїзд у міському транспорті, дійшла висновку, що тариф 2 грн – збитковий. Перевізники наполягають на підвищені вартості проїзду.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!