Сьогодні у Львові зустріч з Несторівською групою: як долучитись?

1738 0
Активних львів’ян запрошують долучитися до публічної презентації та обговорення стратегічного розвитку України – напрацювань Несторівської групи. В рамках заходу обговорять про цінності, шляхи розвитку та перепони. Зустріч відбудеться сьогодні, 16 березня.
фото: drohobych.com.ua

фото: drohobych.com.ua

До дискусії долучаться відомі представники Несторівської групи. Зокрема, політолог та засновник експертної компанії pro.mova Євген Глібовицький, головний редактор видання «Збруч» та політолог Орест Друль, соціолог, фахівець з досліджень цінностей, старший аналітик аналітик компанії pro.mova Вікторія Бриндза.

На заході також будуть пристутні Олександр Сушко, науковий директор Інституту Євроатлантичного співробітництва та голова правління Міжнародного фонду «Відродження»Олександра Бакланова, експерт у сферах розробки стратегій для бізнесу, менеджменту, управління змінами.

Вхід на презентацію вільний, проте за умови попередньої реєстрації. Здійснити її можна за посиланням.

Захід відбудеться 16 березня 2016 року о 17:00 у Конференц-залі УКУ, вул. Хуторівка, 35а.

Довідка. Несторівська група є позапартійним та позабізнесовим міждисциплінарним об’єднанням, що займається розробкою стратегічного бачення для країни. Група є самофінансованою і функціонує на волонтерських засадах. Мету та порядок денний визначають самі учасники групи, які є відомими та авторитетними українцями – економісти, філософи, історики, правозахисники, дослідники.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!