Сьогодні у Львові звучатимуть сирени: містян просять зберігати спокій

9245 3
Для визначення рівня та якості озвучення, проводитимуть електронне опитування мешканців.
ілюстративне фото: gorod.lv

ілюстративне фото: gorod.lv

Сьогодні, 20 березня, впродовж 5 хвилин — з 14:50 до 14:55 — відбудеться навчальне оповіщення населення Львова та області за допомогою електричних сирен та передачі інформації через засоби телебачення та радіомовлення. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Як виглядають електросирени у Львові. Фото

Мешканців просять зберігати спокій: сирени вмикатимуть з навчальною метою, тому практичні заходи відпрацьовувати не будуть.

«Звучання електричних сирен означає сигнал цивільного захисту "Увага всім". Почувши його, негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на частоту 103,3 МГц в ФМ-діапазоні, а телевізійні приймачі переключіть на ефірний канал аналогового телебачення "Перший Західний" (57) канал і на ефірний канал цифрового телебачення „UA:Львів“, та прослухайте повідомлення департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації», — кажуть в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Читайте також: Що робити, коли у місті лунає сирена тривоги. Інструкція

Також для визначення рівня та якості озвучення, проводитимуть електронне опитування мешканців, що триватиме з 15:00 20 березня до 24:00 25 березня за посиланням.


Читайте також:
20 Березня, 2019 17:45
Тетяна Була в цей час на базарі "Іскра". Через шум машин і гул базару, сирену було ледь чути. Як фон. Було враження, що її ніхто і не чує. Напевно, їх треба ставити і у місцях великого скупчення людей.
Посилання знизу тексту не працює.
20 Березня, 2019 15:10
Оксана Посилання для опитування мешканців, що розміщене в кінці статті, не працює.
20 Березня, 2019 14:59
Христина Чому так часто випробовують сирени? Чую раз в два тижні точно!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!