Політична реклама

Сьогодні у Личаківському районі не буде води

1108 0
У зв’язку з аварією на магістральному водогоні Винники – Львів, сьогодні, 20 серпня, з 10 до 16 год буде припинено подачу води в частину Личаківського району, обмежену вулицями Медової Печери – Пасічна – Дж.Вашингтона – Шафарика – Зелена (від № 130 до 166, від № 111 до 143) – Дунайська – Липова Алея і прилеглі до них вулиці та у м. Винники.

Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міськради.

"Це є магістральний водогін, по якому подається вода з водозабору Плугів до Личаківського району міста Львова та до міста Винник. Цей водогін побудований у 80-х роках і перебуває у аварійному стані. Щотижнево ми реєструємо 2-3 витоки води у Винниках на вул. Забава, а з початку року тут трапилося 69 аварій. Нагальної заміни потребує 2 км ділянка водогону. Для вирішення цього наболілого питання необхідно орієнтовно 2-2,5 млн грн", повідомив Ігор Сеньків, головний інженер ЛМКП «Львівводоканал».

ЛМКП «Львівводоканал» сподівається на розуміння мешканців та просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням планових робіт.

Нагадаємо, що сьогодні без води у зв'язку з ремонтом тепломереж залишилась також частина Залізничного району. 


 

 
ТЕГИ: вода

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!