Сьогодні у мережі опублікували новий кліп гуту «Тартак». Відео

4316 0
Сьогодні, 23 травня, рівно за рік після попередньої відеороботи гурт «Тартак» презентував кліп на композицію «Жити». Про це фронтмен гурту Олександр Положинський повідомив на сторінці у Facebook.

«Пісня «Жити» для мене найважливіша у нашому альбомі «Ввічність». Вона є останньою, п’ятнадцятою, піснею в альбомі й, ніби, підбиває підсумок усьому сказаному в чотирнадцяти попередніх.

Від моменту народження цієї пісні я завжди хотів зняти на неї відео – тільки довго не міг вигадати яке. Дуже не хотілося відеорядом відволікти слухача від змісту, навпаки – хотілося привернути до нього якомога більше уваги, адже всі слова, сказані в «Жити», є для мене і вагомими, і важливими.

Якось виникла ідея просто зняти людей – з їхніми власними образами, емоціями, відчуттями. Коли цю ідею обдумував, вхопив ідею іншу – зняти не просто цікавих людей, яскравих особистостей, а своїх друзів і колег – артистів, музикантів, які близькі мені по життю чи по духу творчості. І, на мою думку, саме завдяки цим людям, їхній подачі та харизмі, ми й отримали можливість найповніше передати в образах те, що було до того сказано лише музикою та словами», – розповів музикант для bug.org.ua.

Нагадаємо, 4 травня, у мережі опублікували новий кліп гурту Rock-H. Відео на пісню «Юрику»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!