Політична реклама

Сьогодні у Новояворівську «Леви» зіграють з "Соколом". Вартість квитка - 20 грн

1192 0
Сьогодні, 23 лютого, у рамках 41-го туру регулярної першості Професіональної хокейної ліги України львівські «Леви» на домашній Льодовій Арені у Новояворівську поміряються силами з найтитулованішим вітчизняним клубом київським «Соколом». Вартість квитка на гру - 20 гривень, проїзд автобусом – безкоштовний.

Шанувальників хокею Львівщини сьогодні, вже втретє і востаннє в сезоні, чекає справжнє свято хокею – у гості до «Левів» завітає очолюваний в недалекому минулому зірковим захисником НХЛ Олександром Годинюком столичний «Сокіл», в складі якого продовжують свої виступи російська суперзірка НХЛ Андрій Ніколішин, батько якого, між іншим, є уродженцем Стрийщини, а також живі легенди українського хокею Костянтин Касянчук, його тезка кіпер Симчук та захисник Сергій Климентьєв.

У попередніх п’яти іграх львів’яни спромоглися відібрати у киян лише одне турнірне очко. В матчі четвертого кола, який відбувся 26 грудня минулого року тут же у Новояворівську, «Леви» поступилися іменитому супернику лише в серії післяматчевих булітів – 3:4. А в іграх трьох перших кіл та в п’ятому очному протистоянні незмінно перемагав «Сокіл» – 9:4, 4:2, 5:3 і 3:1 відповідно.

Як повідомляє прес-служба ХК "Леви", як завжди, для мешканців Львова ХК «Леви» спільно з Львівським автобусним заводом, який опікується командою, організовує виїзд на гру до Новояворівська. Автобус від прохідної ЛАЗу (вул. Стрийська, 45) відправляється о 17:15 (збір о 17:00). Автобус доставить вболівальників прямо до Льодової Арени у Новояворівську, а по завершенні гри привезе назад у Львів. З питаннями стосовно поїздки можна звертатися за телефоном 067-35-88-534.

Проїзд автобусом – безкоштовний, вартість квитка на гру – 20 гривень.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!